Commercial - Waterfall Warehouse

Facing noisy traffic in built up western suburbs, this three storey steel framed showroom and distribution centre  seeks to redefine the image of a box like warehouse. The need to shield against traffic noise and harsh sunlight was the inspiration for this elegant warehouse and showroom. 

 

This warehouse with its waterfall like glass curtain wall façade seeks to show customers the pride this timber supply warehouse has in its product.  The high roofed entrance is supported by shiny thin trunks of the steel much like the branches of a confident tree.

 

This warehouse design demonstrates the opportunities available when you combine the challenges of creating a beautiful commercial building that has to acknowledge the impact of constant traffic noise.

‚Äč

< Back to gallery